Skip to content

Ontdek de ROI van een LMS/LXP voor jouw organisatie

Een LMS/LXP levert aanzienlijke voordelen:

  Kostenbesparing
  Talent- en professionele ontwikkeling
  Retentie van werknemers
  Werkgeluk
  Aantrekken van toptalent.

Een LMS/LXP is een investering om kosten te besparen én de prestaties van je organisaties te verbeteren. Ben je benieuwd naar de ROI van een LMS of LXP voor jouw organisatie?

ROI-1

Wat levert een LMS/LXP op?

ROI-landingspagina-icoon-2
0 %
besparing op in-company trainingen
ROI-landingspagina-icoon-3
0
gemiddelde besparing per trainingaanvraag
ROI-landingspagina-icoon-1
0 %
besparing op inkoopkosten voor trainingen
ROI-landingspagina-icoon-4
tot 0 %
minder wervingskosten

 

Ondersteun je gehele HR-cyclus 

Uiteraard wil je weten wat de ROI van een LMS/LXP is. Naast een flinke kostenbesparing levert het ook voordelen op andere HR-gebieden. Zo ondersteunt een LMS/LXP de gehele HR-cyclus met:

Een efficiënte instroom 

Het vinden van waardevol personeel is uitdaged en het duurt lang om openstaande vacatures te vullen. Trek talent aan en behoud dit met een LMS. Met beschikbare scans zorg je ervoor dat de juiste mensen op de goede posities terechtkomen. Zo minimaliseer je het percentage slechte wervingen! 

Besparen op doorstroom

Om- en bijscholing draagt bij aan de doorstroom van personeel. Zo beperk je het aantal dure en moeilijk invulbare vacatures. Daarnaast draagt een LMS bij aan certificering en dus een positief effect op de veiligheid. Het resultaat? Minder bedrijfsongevallen en ziekteverzuim.

Assisteren bij uitstroom 

Wist je dat je ook een succesvolle rol kan spelen bij de begeleiding van werknemers naar een nieuwe baan buiten het bedrijf? Je houd hen bewust van hun inzetbaarheid extern en nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Meer weten? Bekijk onze Studio Leermeesters met Frank Vissers van Philips die hier dieper op ingaat. 

Behaal de maximale ROI met een LMS/LXP

Ontdek in ons whitepaper hoe ons AI-gedreven leerplatform helpt bij de snelle veranderingen in banen door digitalisering en automatisering. En wat de echte ROI van deze leeroplossingen is. Je hoeft niet je gegevens in te vullen! 

ROI-mockup